JYSK
Recevez de nouvelles offres d'emploi et avis chaque semaine!

JYSK - Carrières et emploi

À propos de nous
JYSK is een internationale retailketen die "alles voor de woning" verkoopt en eigendom is van oprichter Lars Larsen, die in heel Denemarken bekend staat als de toonaangevende verkoper van het land die altijd wel "een goede aanbieding" heeft.

In 1979, toen hij zijn eerste winkel opende in Aarhus, de op een na grootste stad in Denemarken – de winkel
 – plus... is er nog steeds, overigens – koesterde Larsen heel wat ambities, al had hij nooit verwacht dat zijn bedrijf zo snel zou groeien. Larsen opende met succes diverse vestigingen van JYSK Sengetøjslager (tot 2001 de officiële naam van de winkel) in heel Denemarken. Later stak hij de grens over naar buurland Duitsland, waar hij in 1984 zijn eerste winkel opende.

Tegenwoordig telt de JYSK-groep wereldwijd ongeveer 2.200 vestigingen in de volgende 37 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Nederland, Slowakije, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, IJsland, Canada, Groenland, de Faeröer, Estland, Letland, Litouwen, Oekraïne, Kosovo, Bulgarije, Kazachstan, Roemenië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Slovenië, Macedonië, Kroatië, Italië, Spanje, Bosnië-Herzegovina, China, Servië, Armenië, Indonesië en Montenegro.


De groep realiseert een omzet van ongeveer € 2,8 miljard. De groei gebeurt gestaag en beheerst en het bedrijf verschaft werk aan bijna 19.000 werknemers.


Het woord "JYSK" is altijd onderdeel geweest van de bedrijfsnaam, en dat was geen toeval. In het Deens verwijst "JYSK" naar alles wat of – net als Lars Larsen zelf – iedereen die afkomstig is van het schiereiland Jutland. Het woord wordt vaak geassocieerd met bescheidenheid, degelijkheid en eerlijkheid – drie waarden die Larsen zelf hoog in het vaandel voert. JYSK staat voor betrouwbaarheid, en een deal is een deal.
 – moins
Découvrir pourquoi postuler

Comment est l'environnement de travail chez JYSK?

3,0
Équilibre vie professionnelle / personnelle
2,9
Salaire / avantages sociaux
2,9
Sécurité de l'emploi / évolution de carrière
2,9
Direction
3,1
Culture d'entreprise

Qu'ont pensé les candidats de leurs entrevues chez JYSK?

Expérience de l'entrevue
D'après 86 entrevues
Moyenne
Difficulté de l'entrevue
D'après 85 entrevues
Facile
Durée du processus d'entrevue
D'après 84 entrevues
Environ un jour ou deux
Voir les entrevues chez JYSK